Læs denne uges avis her

Mid
Midtvends
ndsyssel
ss l Avis
TIRSDAG DEN 28. FEBRUAR 2017
Politiets døgnrapport
Politiet har i uge 7 og 8
fået følgende anmeldelser
fra den østlige del af Brønderslev Kommune:
Mellem den 9. februar klokken 17.00 og den 10. februar klokken 08.00 er der ved
et indbrud i et udhus på Bollegade i Rørholt stjålet en
kompressor og en transformator til en værdi af 5.400
kroner. Man er kommet ind
i udhuset ved at klippe en
hængelås over.
Den 17. februar mellem
klokken 11.00 og 11.30 har
der været et tricktyveri på
apoteket på Søndergade i
Hjallerup. En gruppe på fire-fem sydlandsk udseende
personer skabte forvirring.
To af dem kom frem til
skranken under påskud af
at ville veksle penge. Ved
disse transaktioner lykkedes det dem at snyde for 500
kroner. Der er et signalement af de to ved skranken:
En kvinde på cirka 170 cm,
buttet og med langt hår. En
mand på cirka 185 cm med
grydefrisure og et smalt
overskæg.
Den 18. februar klokken
JAN
KØBMAND
14.05 er der ved et indbrud
i et hus på Skovbrynet i
Dronninglund stjålet nøgler
til huset samt en nøgle til en
Nissan Qashqai.
Mellem den 20. februar
klokken 14.30 og den 21.
februar klokken 11.00
har en gerningsmand hos
Falcks Skadeservice på Karetmagervej i Dronninglund
forsøgt at opbryde en port.
Det lykkedes imidlertid
ikke.
Mellem den 20. februar
klokken 11.30 og 21. februar klokken 11.00 er der
fra et hus på Østermarken i
Hjallerup stjålet en computer samt smykker. Man er
kommet ind ved at afliste et
vindue til stuen.
Den 22. februar omkring
midnat har der været et tilfælde af lommetyveri på
Godthåbsvej i Hjallerup.
Der er stjålet en iPhone 6
fra en taske.
Hvis man har oplysninger, som kan medvirke til
opklaring af ovenstående,
så ring 114.
ES ■
Til samtlige husstande
r
e
s
i
r
p
r
e
p
u
S
åned
Nyt
i marts m
449,-
Vægmaling med god
dækkeevne og let at
påføre. Giver en
vaskbar overflade.
Kan tones i lyse farver
Filt og
glasvæv
Miljøvæv
1,06x25 m
0-187.
Axo fra nr. 18
m.
.
pr
5
,9
Før 15
U
N
Pr. m
v/køb af hel rl.
÷ 40%
lle á 25 m.
v/køb af hel ru
Kun*
299,-
Sandspartel
50
9
BYTKampagne
TIL
10 LITER
Flügger
Objekt 10
109,-
Medium
NU
Spar 150
FÅ ET
Flügger farver
Malerfirma Rishøj
NytARMBÅND
,-
Kom med dit gamle armbånd, snørebånd eller kassettebånd &
SPAR 150,- på et nyt CHRISTINA-sølvarmbånd.
Vi har også
*Charms medfølger ikke.
tøjfarver og
Brorsonsvej 3 (indg. via Søndergade)
r
kunstnerartikle
9320 Hjallerup · Tlf. 98 28 14 65
Åbningstider: Man. - fre.
10.00 - 17.00
Lørdag
9.00 - 12.00
Christina Watches / www.christinawatches.dk
HJALLERUP OPTIKpå
Hjallerup Centret 16 . 9320 Hjallerup
Find os
Tlf. 98 28 23 23 . E-mail: [email protected]
www.flugger.dk
Vi e
HJALLERUP
OPTIK
r ons a
g
Hjallerup Centretd
16 . 9320
Hjallerup
værtTlf. 98v28e23 23 . E-mail: [email protected]
ds
fødsels tort
dagskagebo
rd
fra kl. 8
.00!
ning
Kvalitet med hold
KEN�ETH
KØBMAND
NR. 9
ÅRG. 67
Friskbagte
OTHELLO
LAGKAGER
Fra Hasseris Bageri
MERRILD
SPECIAL
SPANGSBERG
FLØDEBOLLER
400 gr.
Flere varianter
PR. POSE
KUN
PR. STK.
KUN
40,SPAR
2995
––––
E
�
K
Æ
R
E
L
R
E
P
N
E
D
E
M
S
E
R
J
E
F
G
A
D
S
L
E
S
D
Ø
D
N
3 ÅRS F
A
M
B
Ø
K
E
L
A
K
O
L
IN
D
S
O
H
D
U
B
IL
T
R
E
P
U
S
AF
20,-
SPAR
20,-
KUN
25,SPAR
5,-
HUSK TILBUDENE GÆLDER TIL OG MED LØRDAG
HJALLERUP CENTRET 7
ÅBENT ALLE DAGE KL. 8.00 - 21.00
PÅ
FØLG OS
Tirsdag den 28. februar 2017
GUDSTJENESTER
DIN LOKALE
SØNDAG DEN 5. MARTS
Hjallerup 10.00 Mariane Madsen
Hellevad 9.30 O. S. Thomsen
Ørum 11.00 O. S. Thomsen
Skæve – Ingen
Voer 10.30 K. B. Christensen
Agersted 9.00 K. B. Christensen
Midtvends
Mid
ndsyssel
ss l Avis
Dronninglund 10.00
Hanne Svensmark
Dorf – Ingen
Asaa – Ingen
Melholt 10.30
Eva Christophersen
Hjallerup Missionshus
fejrer 100 års jubilæum
Toiletvogne udlejes
med bruser og varmtvandsforsyning.
Svend Nielsen, Voerså
Tlf. 98 46 01 41 / 21 14 25 21
Formanden for Indre Mission i Hjallerup Ruth Wolf ved Missionshuset i Søndergade
Kontakt os hele døgnet på
tlf. 96 14 99 14
Frank Hejslet
John Hejslet
Eksamineret
Eksamineret
bedemand
bedemand
Den 22. februar 1917 kunne
Indre Mission i Hjallerup
indvi deres nybyggede missionshus i Søndergade. Prisen
for bygningen og inventar
blev på 9.265,00 kroner. 100
års jubilæet bliver fejret med
reception lørdag den 4. marts
fra 10-13 og med jubilæumsfest om aftenen.
HJALLERUP: Indre Mission i
Omsorg, nærvær
%HGHPDQG.HQW6LJVJDDUG
Hjallerup vil lørdag den 4.
marts fejre sit 100 års jubilæum med reception og fest-
og respekt...
middag/aften. I Missionshuset
vil gæsterne kunne opleve en
udstilling, som i ord og billeder fortæller om huset og Indre Missions historie gennem
de 100 år.
Om aftenen deltager Indre
Missions formand Hans-Ole
Bækgaard, der også holder
festtalen.
Mange missionshuse blev
i starten af 1900-tallet opført
i de små byer i Østvendsyssel, således også i Hjallerup i
1917. Man ved, at der har væ-
ret et tidligere missionshus i
Søndergade fra 1895. I dag er
missionshuset i Hjallerup det
eneste i Østvendsyssel, som er
i brug. De andre er solgt og lavet om til andre formål.
Under besættelsen blev
missionshuset overtaget af
tyskerne fra 1943 – 1945. Da
tyskerne havde rømmet huset,
var en istandsættelse tiltrængt.
Man kunne søge om midler til
renovering og istandsættelse af
de skader, som tyskerne havde
påført bygninger. Huset blev
sat i stand og kom hurtigt i
brug igen.
I 50’erne og 60’erne blev
missionshuset berømt for sine
højskoleaftener, hvor unge
fra hele Vendsyssel mødtes til
foredrag med en forstander fra
forskellige højskoler og landbrugsskoler i Danmark. Igennem mange år blev der hver
søndag holdt søndagsskole,
senere blev det lørdagsskole,
hvor mange børn mødte op til
bibelfortælling og sjove aktiviteter. Også IMU-møder tiltrak
i en periode mange unge, møder, som var meget populære at
deltage i.
I dag bliver huset brugt til
blandt andet et ugentligt møde,
juniorklub og den populære
Café Fri hver onsdag eftermiddag. Her er alle velkommen til
en kop gratis kaffe med kage
og til en god hyggesnak.
”I missionshuset er både 25, 50- og 75 års jubilæet blevet
fejret på behørig vis. Det vil vi
også gøre denne gang. Vi har
et godt fællesskab og glæder
os over, at der stadig er brug
for missionshuset. Den private
dagpleje bruger huset til legestue.
Flere gange er lokalerne blevet istandsat. I 1972 blev de
gamle bænke udskiftet med
stole. Vores køkken har fået en
fin renovering og bruges flittigt
til de forskellige arrangementer,” fortæller formanden for
Indre Mission i Hjallerup Ruth
Wolf og som håber, at mange
vil kigge forbi til receptionen.
ES ■
- kommer gerne i hjemmet
- træffes altid på tlf. 23 11 15 66
års erfaring
Mere end 15
5HNODPH
+DYQHJDGH$VDD
7OI
&S5
Vi afhenter gerne møbler,
DØDSFALD
dødsboer m.m.
Røde Kors Butik
Søndergade 2 • Hjallerup • Tlf.
98 28 11 66
Vores kære far, svigerfar, morfar, farfar og oldefar
Hans Møller
www.bedemandkentsigsgaard.dk
[email protected]
Midtvends
Mid
ndsyssel
ss l Avis
Jernbanegade 3 . 9320 Hjallerup
Telefon 98 28 11 99*
E-mail: [email protected]
Åben: Mandag kl. 7.30-14.00 . Tirsdag kl. 7.30-12.00
Onsdag kl. 7.30-15.00 . Torsdag kl. 7.30-15.00
Fredag kl. 7.30-15.00
Hjallerup
Fjernvarme
er stille sovet ind
Hjallerup, den 22. februar 2017
FJERNVARME
På familiens vegne
Gravensgade 18 . Hjallerup . Telefon 98 28 13 92
www.hjallerupfjernvarme.dk . [email protected]
Kontortid: Mandag-torsdag kl. 8.00-14.00.
Fredag efter aftale. – Vagt-telefon 98 28 13 92.
Hanne og Kristine
Bisættelsen finder sted fra Hjallerup Kirke
torsdag den 2. marts kl. 13.00
Højtideligheden slutter ved kirken
Formand: Kaj Tranholm Olesen, tlf. 40 28 39 65.
Hjallerup
Skribent Ella Simonsen, tlf. 98 28 14 61 / 25 37 55 90
Udgiver: Midtvendsyssel Avis.
Oplag: 8.710 eksemplarer.
Postnummerdækning:
9320 Hjallerup, 9330 Dronninglund, 9340 Asaa.
Dele af 9352 Dybvad, 9310 Vodskov.
Ansvarshavende: Bogtrykker Lisbet Gaaei.
Sats og repro: Midtvendsyssel Avis.
Tryk: Skive Folkeblad, 7800 Skive.
* 8. marts 1942
bedemandsforretning
Begravelser og bisættelser overalt i Nordjylland
INDLEVERINGSTIDER FOR ANNONCER:
Korrekturannoncer, annoncer til andre aviser,
større annoncer samt farveannoncer........ torsdag kl. 12.00
Rubrikannoncer + “lopper”............................ fredag kl. 10.00
Erhvervsmæssig affotografering af bladets tekst, fotos og
annoncer uden forudgående aftaler er ikke tilladt. Avisen påtager sig intet ansvar for evt. trykfejl!
Hvis avisen udebliver – ring til:
Nordjysk Distribution, tlf. 99 35 34 34
Femina
SALON
ØSTERGADE 1
9320 HJALLERUP
”Vi planter et træ for
hver kiste vi bringer”
98 28 13 82
Træffes altid på telefon
98 28 17 00
LUKKET
ONSDAG
bedemand-korsgaard.dk
FagligT uddanneT
Annoncer:
[email protected]
✃
2
Niels K. Ørtved
Gitte Korsgaard
Jesper Korsgaard
Lise-Lotte Nymann
Midtvends
Mid
ndsyssel
ss l Avis
Tirsdag den 28. februar 2017
3 års fødselsdag hos vores lokale
Købmænd i Hjallerup’s bymidte
3
Registreret Revisionsanpartsselskab
v/Bjarke Kjær
www.revisorhusethals.dk·Tværgade 3·9370 Hals·Tlf. 9875 0244·Fax 9875 0266
[email protected]
Anette’s private dagpleje
Jeg hedder
Anette Pejstrup.
Jeg har 27 års erfaring
som pædagog og starter
nu op som privat dagplejer.
Jeg håber på at starte
1. april eller 1. maj 2017.
De to købmænd Kenneth Johansen og Jan Højer sammen med slagter Morten Vestergaard
De to købmænd Jan Højer og
Kenneth Johansen fra Meny
kan den 1. marts fejre tre års
fødselsdag med deres butik.
Dagen vil blive fejret med
kaffe og kagemand fra klokken 8 og med ekstra gode
lokale tilbud ugen ud til og
med lørdag.
Pølsevognen vil denne dag
være opstillet uden for butikken og være klar til at servere
lækre hotdogs med mere til
en rigtig fødselsdagspris, kun
8 kroner.
HJALLERUP: For de to købmænd
Jan og Kenneth er de tre år fløjet af sted.
”Vi har igennem de tre år
fokuseret på at danne en butik
med et stort udvalg af kvalitetsvarer og god service samt
at være centrum for byens
handlende, hvor det skal være
hyggeligt at komme og møde
andre borgere. Vi er altid gode
for en snak om vores sortiment
og kvalitet og lytter gerne til
seriøse ”gode råd” fra borgerne med henblik på fremadrettet at blive endnu bedre. Vi
har gennem årene opbygget et
godt samarbejde med byens
foreninger og institutioner og
er altid parat til en sponsering,
når der er brug for det,” fortæller de to købmænd.
”Dog skal sponsoratet give
mening, således der bliver tale
om en win-win situation.”
Den 1. juli sidste år blev
slagter Morten Vestergård ansat i butikken med ansvaret for
denne afdeling samt delikatessen, som i dag ønskes kendt
ved kvalitetskød og kvalitetsvarer til konkurrencedygtige
priser. Mange private kunder
og foreninger bestiller her mad
til møder og fester, som han,
Mette og Sigrid i delikatessen
klarer med fine tilbagemeldinger.
”Vi har hele tiden fokus på
at levere kød af høj kvalitet.
Mange kunder vil gerne give
lidt ekstra for at være sikker
på at få et godt stykke kød til
weekenden,” fortæller Morten
Vestergård og fortsætter:
”Vi har skabt en ”niche”,
som trækker folk langt væk fra
til Hjallerup for at købe kødet
til weekenden.”
Igennem de tre år har butikken udviklet sig til en spændende butik med mange nye tiltag.
Sidste tiltag er udbringning af
varer, som hjemmeplejen har
brug for til byens mange ældre,
men også travle børnefamilier
sætter pris på udbringning.
En vinklub er ligeledes blevet dannet i starten af dette år,
hvor de nu over 100 medlemmer får tilført gode tilbud via
mailen. Derudover bliver de
inviteret til vinsmagning to
gange om året.
Konfirmationsvinen
står
ifølge Jan Højer allerede klar
på hylderne med gode tilbud.
”Lad os finde vinen til dit/jeres behov og så efterfølgende
finde en attraktiv pris,” lyder
opfordringen fra Jan.
Og Jan Højer siger afsluttende:
”Vi har visioner om at lave
flere aftaler med lokale leverandører, hvilket kan medvirke
til spændende nye produkter
i butikken. Sidder du / I inde
med en god idé til et nyt produkt, er vi meget modtagelige.
Vi kan skaffe varer fra dag til
dag, så er der et ønske om at
skaffe en særlig vare uanset
hvor i butikken, så lad os endelig høre fra dig, dette gælder
også i forhold til slagtervarer.
Vi er nået et stykke af vejen
til vores mål, men er slet ikke
færdig med butikken og udviklingen af denne.”
Mange fødselsdagshilsner
til Jan og Kenneth.
Nøgleord: TID, NÆRVÆR,
TRYGHED, OMSORG,
FORUDSIGELIGHED, UDELIV
OG RELATIONER.
Har du lyst til at høre mere,
så henvend dig gerne på
tlf. 22 39 19 27 eller
[email protected]
Anette Pejstrup
Østermarken 84
9320 Hjallerup
ES ■
VÆR GOD VED DIN HEST
EQUSANA FODER – KØB 4 SÆKKE
BETAL FOR
SÆKKE
3
��
KINNERUP
HESTE-ARTIKLER
travdiscount.dk I kinneruphesteartikler.dk
Kinnerup Heste-Artikler I Kinnerupvej 5 I DK-931O Vodskov I Tlf: +45 98 28 62 44
TJEN 9 KR. PR. SOLGT LODSEDDEL
FRISKE PIGER OG DRENGE SØGES
NYREFORENINGENS LOTTERI SÆLGES
FRA DEN 15. MARTS TIL DEN 15. JUNI 2017.
Vi søger sælgere både private, foreninger, skoleklasser m.v.
Hver lodseddel koster 25 kr. og for hver lodseddel Du/I sælger, udbetaler
vi 9 kr. i provision. Ved salg af 250 lodder gives bonus på 300 kr.
Der er mange fine gevinster bl.a. bil, rejser, IPads, Ferieophold m.m.
Skoler/fritidsklubber/spejdere m.fl. kan deltage i DM i Lodseddelsalg.
Nærmere oplysninger kan findes på www.nyreforeningen.dk
Henvendelse til NYREFORENINGEN
Hverdage mellem 16.00 og 18.00
Inge tlf. 23817950
NORDJYLLAND
2 Års Fødselsdagsfest
50% på
Isenkram,
vintertøj, sko
og støvler
THOMSEN
hjallerup Centret
20C 9320 hjallerup
2. - 4. marts
S
TAG- OG TØMRERSERVICE
Kaffe og kage til alle
TØMRER- OG TAGARBEJDE
UDFØRES
Til børnene er der saftevand og karameller
Erik Thomsen
Kvindbjergvej 26
9320 Hjallerup
tlf.: 53 67 67 20
www.ttag.dk
T
EN R
V
R
O
FO RE F NE
ME NGE
PE
2.-4.
marts
kl. 10-17
DANMISSION
støtterdet
detkirkelige
kirkeligeog
oghumanitære
humanitærehjælpearbejde
hjælpearbejdei
DANMISSION støtter
i Danmark,
Asien,Afrika
Afrikaog
ogMellemøsten
Mellemøsten-–hjælp
hjælpos
osatathjælpe
hjælpe
Danmark, Asien,
4
Midtvends
Mid
ndsyssel
ss l Avis
Tirsdag den 28. februar 2017
LOPPER
a,
UGENS
SNAPSHOT
Sang og stor interesse...
LOPPESERVICE...
Annoncer, der er os i hænde SENEST FREDAG
KL. 10.00, kommer med efterfølgende uge.
1. Antallet af ord i en loppeannonce må være
MAX 15 ORD
2. E
r annoncen over 15 ord, skal der indrykkes
en ekstra annonce, også med max. 15 ord –
osv.
3. Prisen for en loppeannonce i ca. 32.000 aviser er 50 kr. inkl. moms
Brug nedenstående kupon til teksten:
Udfyld venligst kuponen TYDELIGT.
SÆLGES KØBES BYTTES
LYNGSÅ: Under udendørs arbejde, som bestod i fældning af mindre træer samt afkortning af de fældede træer i passende
længder, blev der pludselig vist stor interesse for arbejdet – og måske for den person, der arbejdede med ændring af de forhold, som fuglene fremover kan trives under i området. Interessen kom fra den charmerende fugl rødhalsen. Måske var den
utilfreds med mine aktiviteter – eller det er dens natur, som det fremgår, når man læser dette om den smukke og aktive fugl:
”Det ene øjeblik hopper den næsten rundt mellem benene på én, med en sær tillidsfuldhed, i næste sekund er den som sunket i
jorden. Rødhalsen – tidligere kaldet Rødkælk – er den første, der synger om morgenen og – som regel – den sidste, der synger
om aftenen. Dens kald høres som et højt skarpt ”plit-plit”. Sangen, som er kvidrende og meget afvekslende, høres især om
foråret – men også om vinteren synger den for at opretholde sit territorium. Den forsvaret sit ynglerevir meget nidkært, alle
indtrængende rivaler jages øjeblikkeligt væk”. Det er nok forklaringen på, at jeg var særdeles uønsket med min træfældning.
Foto og tekst: Vagn Kraglund
Tlf.:
Navn:
Adr.:
KONTANT
»Lopperne« er for private og må ikke indeholde
firma­navne (vil blive fjernet fra annoncen).
INDLEVERES TIL:
HopHans i Hjallerup Idrætscenter
Midtvends
Mid
ndsyssel
ss l Avis
Jernbanegade 3 · 9320 Hjallerup
Købes: Hø, halm, wrap – også
hø og halm af dårlig kvalitet til
halmfyr.
Niels Jørgen
Tlf. 20 87 02 15
Sælges: Herre- og damecykel,
pæne. 300 kr. pr. stk.
Tlf. 22 52 98 98 efter kl. 15
Købes: Stenøkser m. hul til
skaft samt andre stenredskaber, f. eks. flintøkser, dolke,
mejsler og segl. Tlf. 98 37 33 46
Sælges: Halm i småballer. Tørt,
der ligger i lade, 5 kr. stk. Roer
20 kr. td.
Jørgen, 22 98 01 02
Sælges:
www.computerværkstedet.dk. Salg af nye
og brugte computere. Reparation, opsætning til internet og
mail. Fjernelse af virus. Udkørende service. Tlf. 30 26 95 05
Sælges: 2 stk. Ikea børnetremmesenge 100 kr. stk. 2
madrasser, 2 rullemadrasser, 2
sengerande, 50 kr. stk. Som nyt.
Ikke ryger.
Tlf. 23 38 08 67
Sælges: Træ-/plastikvinduer og
døre samt staldvinduer og døre.
Termoglas efter mål. Montering
af vinduer.
Tlf. 98 28 17 05/40 32 17 05
Sælges: Brænde: Gran 200 kr.
pr. m. Løv fra 295 kr. pr. m. Tlf.
28 59 12 49/21 26 43 30
Kan evt. leveres mod
mer-betaling
Sælges: Musik til alle slags fester. Mangler du musik, så ring
efter Poul Eriks Musik og få gratis sangbog/CD med.
Tlf. 98 81 14 58
Sælges: Loppemarked lørdage
og søndage: Mange forsk. figurer og stel af mrk. Tyske, B&G,
Kgl. samt Bornholm-keramik fra
Michael Andersen og Søholm
m.m.
Strandgårdsvej 60, Gerå
v. Aså, tlf. 98 84 21 01
Sælges: Loppemarked 1. og 3.
weekend i måneden kl. 10-15,
Aalborgvej 560, Flauenskjold.
Mange fine ting. Effekter modtages.
Tlf. 20 10 32 92
Købes: Porcelæn, figurer,
sølv, teak møbler, solur, døds­
Tlf. 40 28 50 55
boer.
Sælges: Hø i minibigballer.
Super god kvalitet.
Tlf. 20 62 56 09
Sælges: Rud Thygesen, 2000
Series, spisebord/konferencebord, bøg/grå laminat, 110 x
160 cm, 600 kr. Reol, grå laminat, 4 hylder, B: 80 x H: 165 x
D: 45 cm, 300 kr.
Østervrå. Tlf. 40 40 15 30
Sælges: Branddøre, vinduer, håndvaske, toiletter, Velux-vinduer, indvendige døre,
trapper og terrassedøre.
Fugle:
Nymfeparakitter,
Blåstrubet Conure, Rubino
Rossaler, Fugle afhentes.
Tlf. 50 79 34 50
Sælges: HØ i minibig, økologisk. Halm i minibig
Halm i Bigballer (500 kg)
Tlf. 40 20 99 66
Sælges:
Kummefryser,
meget lidt brugt. H. 84, B.56
– 400,00.
Tlf. 30 31 25 90
Mange børn hyggede sig i de tre dage, hvor HopHans og Hjallerup Gymnastikforening stod for arrangementet
Efter tre dage i Hjallerup
Idrætscenter, hvor 600 børn
ifølge med voksne morede sig
med ni forskellige oppustelige hoppeborge, hoppepuder og rutsjebaner, er det
Gymnastikforeningens mål
fremover i samarbejde med
HopHans at fortsætte med
tre dage i uge 8, skolernes
vinterferie.
HJALLERUP: Det er 6. år, at
Hjallerup Gymnastikforening
i samarbejde med HopHan har
lejet hallen i et par dage og opstillet de populære oppustelige
legeredskaber. Det er ifølge
formanden i Gymnastikforeningen Tina Kruhl andet år
med tre dage i træk. Da det er
blevet en succes, vil man foreslå fremover at give børnene
tre sjove dage i vinterferien
med de populære aktiviteter.
”Vi har besøg af rigtig mange børn sammen med deres
forældre eller bedsteforældre,
hvor børnene benytter sig af
de mange muligheder med
hoppeborgene, hoppepuderne
og de sjove rutsjebaner. Det
er glade børn, som hygger sig
sammen med andre børn. Har
man brug for lidt hjælp, er deres forældre/bedsteforældre lige i nærheden, så det er en tryg
legeplads at bevæge sig i. Også
flere frivillige har meldt sig på
banen. Vi føler, det er en stor
succes og vil fortsætte med tre
dage til næste vinterferie,” fortæller Tina Kruhl, formand for
Hjallerup Gymnastikforening.
Det er ikke kun fra Hjallerup, børnene kommer. De
omkringliggende byer er også
flittige brugere af aktiviteterne
i Hjallerup Hallen. I mandags
var børnetallet på 234, tirsdag
på 143 og sidste dag onsdag på
224. Det giver sammenlagt et
deltagerantal på over 600. Det
er arrangørerne godt tilfreds
med.
Hjallerup
Gymnastikforening har travlt for tiden med
at gøre klar til vinterens opvisning den 18. marts, hvor
de forskellige hold skal vise
vinterens lærdom frem. Damehold 18+ skal sammen med
et seniorhold 60+ deltage i
Landsstævnet i Aalborg på
Havnefronten fra den 29. juni
til den 2. juli.
ES ■
Midtvends
Mid
ndsyssel
ss l Avis
Fastelavnsfest i Arkaden
Kattedronningen og kattekongen fra det yngste hold - Victoria og Lian
Kattedronningen og kattekongen fra det ældste hold – Emma og Rasmus.
Lørdag den 25. februar blev
der holdt tøndeslagning
i Arkaden. 60-70 børn og
voksne mødte op. Børnene
var i flotte kostumer, hvor
fantasien på alle måder var
taget i brug.
Meny, Sportigan og Vicca stod
for arrangementet. De havde
sponseret fastelavnsboller og
i stykke. Her blev Rasmus på
seks år konge og Emma på syv
dronning.
Der var præmier til de bedst
udklædte. Det blev Joey, som
var udklædt som racerkører,
og Caroline iført lægekostume,
der var heldige hver at vinde et
gavekort.
Meny stod efterfølgende klar
saftevand til børnene og gavekort til de bedst udklædte.
Klokken 10.30
lørdag formiddag var alt klar
i Arkaden til den store fastelavnsfest. De ansatte i Arkaden
var udklædte og stod for tøndeslagningen.
Børnene blev delt op i hold,
HJALLERUP:
et hold for de små og et hold
for de største.
Alle børn var udklædt i fantasifulde kostumer. Der blev
på skift brugt kræfter på at slå
tønderne i stykker. De første,
der klarede opgaven, var de
små. Her blev Lian og Victoria konge og dronning. Tønden
for de store var mere sej at slå
5
Tirsdag den 28. februar 2017
Hørby Bazar udvider for femte år i træk
med fastelavnsboller til alle og
med saftevand til børnene.
”Vi håber på med dette arrangement at lave tradition for
afholdelse af fastelavnsfest i
Arkaden hvert år. En andet arrangement, som vi er i gang
med at planlægge i Arkaden,
er et modeshow i slutningen
af marts,” fortæller Charlotte
Thyrring Engsig fra Vicca i
Arkaden.
Arrangementet blev afsluttet med optræden af Elias, som
er kendt fra TV-udsendelsen Danmark har talenter.
Download
app
ES ■
eForsyning
Følg dit fjernvarmeforbrug og slip for overraskelser
Vil du gerne slippe for overraskelser
på varmeregningen?
Vi er nu kommet på eForsyning, som er din digitale
genvej til både forbrug og dokumenter. Her kan du
nemt finde dine oplysninger fra varmeværket, og
du kan selv indtaste aflæsninger, så du kan følge
dit forbrug og undgå overraskelser.
App’en findes til Android og IOS, og den er optimeret til både smartphones og tablets. Scan koden
her og hent app’en direkte på din smartphone eller
tablet. Du kan også logge ind fra din pc via vores
hjemmeside www.hjallerupfjernvarme.dk.
For at logge ind skal du bruge dit forbrugernummer
og pinkode. Disse oplysninger kan du se på din
seneste opkrævning.
Til iTunes
Straks efter, at der var åbnet
for booking af stande til årets
Hørby Bazar, strømmede
tilmeldingerne ind. Der er
således god grund til at tro,
at hallen på Hørby Efterskole
igen vil være fyldt med kræmmere fra hele Nordjylland, når
Hørby Bazar løber af stablen
for femte gang.
”Sidste år måtte vi sige stop
ved 100 stande, men ved at
flytte vores spændende café
til Efterskolens forhal, Boxen,
forventer vi i år at kunne passere de 100 stande,” oplyser de
tre initiativtagere Ann Bang,
Hanne Jakobsen og Helle
Brinkmann.
Efterskolens forhal har i det
forgangne år gennemgået en
stor forandring. Der er blandt
andet etableret nicher med sofaer, som i dagligdagen kommer eleverne til gode i undervisningen. Boxen vil derfor
være den perfekte ramme for
vores cafe, oplyser Ann og
Helle, som til dagligt arbejder
på efterskolen.
Som gæst på Hørby Bazar får man således ikke blot
mulighed for at gøre en god
handel på de mange stande,
hvorfra private og enkelte erhvervsdrivende sælger tøj, sko,
tasker, legetøj, brugskunst,
glaskunst, bøger, nips og meget, meget mere. Man får også
mulighed for at forsyne sig og
måske samle fornyede kræfter
ved at besøge caféen. Igen i år
vil man i caféen kunne købe
kaffe, kage, frokostboller og
lune lækkerier fra efterskolens
køkken – til yderst favorable
priser.
” Vi vil jo gerne gøre det
lidt bedre år for år,” fortæller
Hanne.
”Derfor bad vi kræmmere
og gæster udfylde et spørgeskema ved sidste års Hørby
Bazar. Blandt forslagene var
udvidelse af bl.a. åbningstiden. Det har vi taget til os, og
her i jubilæumsåret udvides
åbningstiden med 1 time.”
Hørby Bazar afholdes den
anden søndag i april. Hvis
man ønsker at besøge bazaren
og gøre en god handel eller få
en hyggelig eftermiddag med
familie og venner, så er der
gratis adgang.
Ved at deltage i Hørby Bazar 2017 støtter man samtidig
et godt formål. Overskuddet
fra standleje og cafesalg går
nemlig til Hørby BørneMusikFestival, Hørby Bylegeplads
og HI Gymnastik.
Til Android
SMS-Service
En anden nyhed, vi kan tilbyde, er SMS-service.
Her kan du blive orienteret om driftsforstyrrelser
i dit område ved hjælp af SMS. Hvis du ikke har
modtaget en velkomst-SMS fra os, og gerne vil
tilmeldes denne service, kan du tilmelde dit mobil
nr. på vores hjemmeside under ”SMS-service”.
Har du spørgsmål, kan du altid
kontakte os.
STØVRING KRAFTVARMEVÆRK A.m.b.a.
Hjallerup Fjernvarme a.m.b.a.
Gravensgade 18 . 9320 Hjallerup
Tlf. 98 28 13 92 . www.hjallerupfjernvarme.dk
■
6
Midtvends
Mid
ndsyssel
ss l Avis
Tirsdag den 28. februar 2017
Ny privat Minidagpleje
i Østermarken i Hjallerup
Til 1. april åbner Anette
Pejstrup en Minidagpleje i
Østermarken 84, Hjallerup,
hvor hun har plads til tre børn
i alderen nul-tre år.
Hun er uddannet pædagog og
har 27 års erfaring i kommunale børneinstitutioner.
HJALLERUP: Pædagog Anette
Pejstrup har nu besluttet at
blive selvstændig og oprette
en Minidagpleje i sin bolig
på Østermarken 84. Igennem
mange år har hun været ansat i
store kommunale institutioner,
men ønsker nu at gå den modsatte vej og oprette en Minidagpleje til tre børn med fokus
på det enkelte barns trivsel og
udvikling.
”Jeg vil gerne kunne give det
enkelte barn mere tid, tryghed,
nærhed og sociale kompetencer og have tid til at udvikle
barnets sprog og motorik på
en naturlig måde. I forbindelse med min bolig er der
legeplads, et stort naturområde og lukkede stisystemer.
Min egen have vil også indgå
som et naturligt opholdssted.
Netop meget udeliv hele året
giver børnene en robusthed og
holder sygdomme fra døren,”
fortæller Anette Pejstrup.
I Østermarken i Hjallerup,
ja, over hele Hjallerup er der
for tiden stor byggeaktivitet.
Mange unge familier med børn
flytter til byen og har brug for
børnepasning.
”Jeg har valgt at oprette en
privat Minidagpleje, hvor jeg
har mulighed for at dække
hvert enkelt barns behov i dagligdagen og give børnene gode
oplevelser i fællesskab med
andre børn. Jeg vil deltage
i forskellige arrangementer
sammen med de andre private
dagplejere i Hjallerup,” slutter
Anette Pejstrup og opfordrer
interesserede til at følge hende
på facebook, se hendes annonce i avisen og lave et opkald for
at få flere informationer.
ES ■
KINO
UGENS FILM...
Anette Pejstrup viser legepladsen frem, som hun vil benytte i
den private minidagpleje
”100 salmer” til tiden
ARF har afholdt ordinær
generalforsamling
ARF Klokkerholm Hjallerup har holdt Ordinær
generalforsamling den 10.
februar 2017 i beboerhuset Klintevej i Klokkerholm.
KLOKKERHOLM: Leo Olsen
bød velkommen til forsamlingen, hvor der var stort
fremmøde af klubbens
medlemmer. Formanden
kunne i sin beretning fortælle det har været et stille
og roligt år i klubben.
Klubben har holdt tre bestyrelsesmøder i årets løb.
Leo, Palle og Ole har
deltaget i kredsens møder
i Hjørring.
Ole sidder i dialog forum
for Danmarks radio, Som
er et råd hvor radioens og
fjernsynets
udsendelser
bliver debatteret. Ole har
deltaget i deres møder, og
har været til møde i DR
i København og set TV
byen. Leo har deltaget i
forbundets årsmøde i Kolding.
Medlemstallet i klubben
er stabilt, og kassereren
kunne oplyse, at klubben
kom ud af året med et mindre underskud.
Alle valg til bestyrelsen var genvalg, med
Leo Olsen som formand.
Bestyrelsen består af følgende medlemmer Carsten
Svendsen, Palle Johanne-
sen, Erik Nielsen og Ole
Pedersen.
Til slut vil jeg gerne takke bestyrelsen og kredsen
for et godt samarbejde, og
ikke mindst tak til fruerne,
som lægger hjem til vores
møder,
Kredsformanden Bjarne
Nielsen kunne berette at
forbundet havde haft 90
års jubilæum sidste år, og
vores lokale klub har eksisteret i 53 år.
Initiativet til begyndelsen af arbejdernes radioklub blev taget af skibsværftsarbejder G.Kjellin
og senere minister Hartvig
Frisch, man prøvede at
blive optaget i radiorådet,
men det lykkedes ikke i
første omgang. Forbundet
forstod tidligt behovet for
at stille de forholdsvis dyre
apparater til rådighed for
de svageste i samfundet
gennem Knud V. Jensens
mindefond. ARF har været repræsenteret i DR’s
bestyrelse og radiorådet,
samt TV2. Og er stadig repræsenteret begge steder i
dag. Desuden er vi repræsenteret i diaologforum i
Nordjyllands radio, samt
repræsentantskabet
for
TV2 nord.
Ole Pedersen ■
FIFTY SHADES
– I MØRKET
Den erotiske efterfølger
”Fifty Shades – I mørket”
begynder umiddelbart efter Fifty Shades of Greys
afslutning.
Mangemillionæren Christian Grey
har besluttet sig for at få
Anastasia tilbage. Det lykkes, men denne gang er
det hende, der bestemmer
reglerne.
Langsomt får Anastasia
genopbygget en forsigtig
tillid til Christian, men en
gammel elsker truer deres
forhold på ny.
Fifty Shades – i mørket kan
ses fra tirsdag 28. og onsdag 1. kl. 19.30. T.o.15.
LION
Dramaet ’Lion’ er baseret
på den sande historie om
en femårig indisk dreng,
der bliver væk fra sine forældre i Calcutta, efter at
være faldet i søvn på et tog.
Han er kommet tusindvis
af kilometer hjemmefra, og
ender med at blive adopteret af en australsk familie.
25 år senere, beslutter han
sig for at finde sine biologiske forældre.
Dev Patel spiller den adopterede dreng, mens Nicole
Kidman har rollen som
adoptivmoren Sue.
Lion vises tors 2., fre 3.
– søn 5. kl. 19.30. Søn 5.
også kl. 16.15. (ikke lørdag).
KLOKKERHOLM: Der sker i
disse år rigtig meget inden
for moderne salmedigtning og
med stor sproglig fornyelse.
Da salmebogstillægget ”100
salmer” sidste år blev udgivet, blev det revet væk, så man
måtte på venteliste til det nye
oplag. Hjallerup, Hellevad og
Ørum Kirker har sammen inviteret den største bidragsyder
til det nye salmebogstillæg
Iben Krogsdal til at præsentere en række salmer fra det
nye tillæg. Det sker i præstegården i Klokkerholm torsdag
den 9. marts om aftenen. Iben
Krogsdal vil her samtidig fortælle om menneskeskæbner og
tanker, der ligger bag hendes
egne salmebidrag. Undervejs
skal vi synge nogle af salmerne
som fællessang, hvor organist
Lasse Christensen sidder ved
klaveret. Der vil også være tid
til debat.
Iben Krogsdal er salmedigter, forfatter og tidligere
religionsforsker ved Århus
Universitet og en meget brugt
foredragsholder. Hun har en
særlig evne til at formulere
vedkommende kristendom på
nudansk. Alle er velkomne til
denne fællesaften, hvor der er
fri entré..
■
LEGO BATMAN-FILMEN
Animationsfilmen ’LEGO
Batman Filmen’ er et spinoff på LEGO Filmen - Et
klodset eventyr.
Superhelten Bruce Wayne
skal ikke kun håndtere
de kriminielle i Gotham,
men har også ansvaret for
at opdrage drengen han
har adopteret. Filmen har
dansk tale.
LEGO Batman vises 4.- 5.
marts kl. 14.00.
KONGENS VALG
9. april 1940 rykker den
tyske besættelsesmagt ind
i Norge og stiller kong
Haakon 7. et ultimatum:
Overgivelse eller krig.
Mens kronprinsesse Martha flygter til Sverige med
børnene, bliver Haakon
og kronprins Olav tilbage
i Oslo. I tre lange dage
grubler kongen over, hvordan han skal forholde sig
til Tysklands krav. Folkets,
kongefamiliens og hans
eget liv afhænger af hans
endelige beslutning.
Kongens valg med Jesper
Christensen vises man 6. –
ons 8. kl. 16.15. Lør 11. kl.
19.30 og søn 12. kl. 11.00.
LA LA LAND
Mia drømmer om at blive
filmstjerne i Hollywood,
men må tage til takke med
et job i kaffebaren på et
filmselskab. Til en af Los
Angeles’ mange fester
møder hun pianisten Sebastian, hvis store ambition
er at åbne en gammeldags
jazzklub. Parret forelsker
sig for fuld musik, men
deres respektive drømme
forløber ikke helt som
planlagt i byen, hvor vejen
mod toppen er brolagt med
knuste hjerter.
La La Land vises fra man 6.
til ons 8. + fre 10. + søn 12.
kl. 19.30. Tor 9. + lør 11. +
søn 12. kl. 16.15
■
LION
Midtvends
Mid
ndsyssel
ss l Avis
24 timers svømmeevent
blev en stor succes
Klubmatch Brønderslev mod
Hjallerup Brigdeklub
Mandag i vinterferien var der
klubmatch mellem Brønderslev og Hjallerup Brigdeklub.
Række
A
A
B
B
C
C
D
D
Plac.
1
2
1
2
1
2
1
2
7
Tirsdag den 28. februar 2017
Brønderslev vandt 4544 point
mod Hjallerup 3760 point.
Højeste score blev Niels
Jensen og Møller Christensen,
Brønderslev, med 203 point.
■
Mandag aften i Hjallerup Kulturhus
Brønderslev
6 bord
Hjallerup
6 bord
Brønderslev
6 bord
Hjallerup
6 bord
Brønderslev
7 bord
Hjallerup
7 bord
Brønderslev
7 bord
Hjallerup
7 bord
Point
1008
792
1044
756
1290
1062
1202
1150
Try og omegns beboerforening
holdt vinsmagning
Hjallerupholdet sammen med deres træner Johnni Olesen
Fra onsdag morgen til torsdag
morgen i uge 8 havde
Hjallerup Svømmeklub
inviteret til maratonsvømning.
Flere klubber deltog med
hold. Her kan nævnes Aabybro Svømmeklub, Aalborg
Svømmeklub, Gummi And og
Hjallerup Svømmeklub. En
enkelt svømmer, som normalt
svømmer i Hjallerup Kurt
Nielsen på 73 år deltog i tre
timer og opnåede en distance
på 7.300 meter.
HJALLERUP: 81 svømmere del-
Den 23. februar holdt beboerforeningen i Try Borger og
Kulturhus vinsmagning, som
Jan Højer fra Meny stod for.
Der var 33 deltagere, og de
fik god besked om forskellige
rødvine, hvidvine og portvine.
Beboerforeningen serverede
tapas, og aftenen sluttede
med kaffe og hyggesnak.
TRY: Det er første gang, at Try
og omegns beboerforening har
inviteret til vinsmagning i Try
Borger og Kulturhus. Bestyrelsen i beboerforeningen var
meget spændt på, hvor mange
der ønskede at deltage.
”Vi fik 33 tilmeldinger, og
det var vi rigtig glade for. Vi
havde en fantastisk aften, hvor
vi blev meget klogere på rødvin, hvidvin og portvin,” fortæller Yvonne Hagbard.
Købmand Jan Højer fra
Meny fortalte bredt om vin,
om hvor mange forskellige
druesorter der findes, og hvor
de bliver dyrket. Endvidere
blev der fortalt om hvilken
slags vin, der egner sig til forskellige retter. Gennemgangen
blev krydret med sjove myter
om vin. Eksempelvis er det
ikke etiketten, som viser, om
det er en god vin.
Der blev smagt på ti forskellige vine og to portvine. Til
vinsmagningen blev der serveret en lækker tapas.
”Deltagerne var rigtig glade
for aftenen og syntes, de var
blevet meget klogere, når de
skulle købe vin fremover. Alle
var enige om, at en sådan aften
gerne måtte gentages,” fortsætter Yvonne Hagbard.
Jan Højer gav deltagerne
Vigtige landskampe i 2017
Der er visse fodboldkampe,
sande elskere af det ædle spil
bare SKAL se. For de danske fodboldfans omfatter det
blandt andet A-landsholdets
kampe - ikke mindst de så
afgørende VM-kvalifikationskampe, der skal spilles i løbet
af 2017. Så har du endnu ikke
plottet de datoer ind i kalenderen, hvor besøg hos/af svigermor er absolut udelukket,
så gør det nu.
Årets
kvalifikationskampe
med rød/hvid deltagelse frem
mod VM-slutrunden i Rusland 2018 er:
Søndag den 26. marts:
Rumænien - Danmark
Tirsdag den 6. juni:
Danmark - Tyskland
(venskabskamp)
Lørdag den 10. juni:
Kasakhstan - Danmark
Fredag den 1. september:
Danmark - Polen
Mandag den 4. september:
Armenien - Danmark
Torsdag den 5. oktober:
Montenegro - Danmark
Søndag den 8. oktober:
Danmark - Rumænien
nogle fordelagtige priser på de
forskellige vine, som de efterfølgende kunne købe til det,
han kaldte Try-priser.
Aftenen sluttede med en kop
kaffe og hyggesnak og et håb
om, at en sådan aften kunne
blive en tradition i Try og omegns beboerforenings aktiviteter.
ES ■
Lejlighed i
Hjallerup udlejes
Jernbanegade 7, 1. sal
2 eller 3 værelser
m. vand, varme og el.
Pr. måned: 4.000 (2 vær.) +
500 kr. i forbrug. 5.500 kr.
(3 vær.) + 500 kr. i forbrug.
Carport til 1 køretøj kan
medfølge.
Mail: [email protected]
dadlnet.dk eller
SMS 31 39 95 99
tog i Hjallerup Svømmeklubs
24 timers event fra onsdag til
torsdag i uge 8. Svømmerne
blev opdelt i hold, som hele
perioden skulle have en svømmer i vandet. Mange sponsorer
havde bidraget til stævnet på
forskellig måde. Således havde
Hosta Industries lavet medaljer
til alle, der gennemførte svømmeeventen.
Hele dagen om onsdagen
blev der spillet musik, og netop det at være sammen om at
klare et udfordrende forløb gav
et fællesskab, som mange sent
vil glemme. Efter aftensmaden onsdag, som blev indtaget
i hold, var der diskoteksmusik
med svag belysning til den lyse
morgen. På bassinkanten blev
der natten igennem danset til
musikken, når svømmerne lige
havde en pause til at hvile.
Flere af deltagerne fik i løbet
af natten kun en enkelt times
søvn. De mange frivillige måtte vente med søvnen, til det
hele var overstået.
”Jo, vi er trætte og trænger
til søvn, men det har virkelig
været et spændende arrangement, som vi skal prøve igen,”
TIL SALG
Gadekæret 46, Dronninglund
Andelsbolig, endelejlighed,
på 55 kvm. Roligt kvarter.
Sund forening.
Nye hvidevarer, tæpper
og bademiljø samt
2 nye terrasser.
Isoleret skur.
Evt. delvist møbleret.
Indflytningsklar.
Pris 140.000,Pr. måned kr. 2.136,-
Tlf. 29 32 06 96
lød bemærkningen fra træneren Johnni Olesen fra Hjallerup Svømmeklub. Sidste år
havde Aabybro svømmeklub
arrangeret et sådant stævne, og
i år var det så Hjallerups tur.
Det var ikke bare en god oplevelse for svømmerne, men
også en form for træning til
Landsmesterskabet i Ikast den
11. og 12. marts.
I løbet af natten kunne
flere forældre ikke undlade
at komme og kigge til deres
børn, om de nu kunne klare
det store pres, de var udsat for.
Det kunne svømmerne, og alle
roste arrangementet og var klar
til næste år.
Aalborg og Aabybro Svømmeklubber havde satset på en
distance på 100 kilometer hver.
Det blev til godt 100.000 meter
hver for de to klubber. Hjallerup nåede op på 96.700 meter,
Team Gummi And på 80.200
meter. I alt blev det til omkring
400 kilometer, der blev tilbagelagt på de 24 timer.
Det gav et pænt overskud
ES ■
Få juridisk rådgivning
af et troværdigt,
ærligt og engageret
advokatfirma
Kong Christians Allé 6 - 9 Aalborg l Gl. Markedsvej  - 9 Hjallerup
Mobil 4 293 l Telefon 77 727 l [email protected] l www.akoe.dk
En mangesidet virksomhed
- hvor Land og By mødes!
Hymaco Agro
Salgskontor & Servicecenter
www.hjallerupmaskinforretning.dk
Åbningstider: Mandag-fredag 7.30-17.00 · Lørdag 8.00-13.00
8
Midtvends
Mid
ndsyssel
ss l Avis
Tirsdag den 28. februar 2017
Thorup-Hjallerup Venstrevælgerforening har holdt generalforsamling
Den 16. februar holdt ThorupHjallerup Venstrevælgerforening deres årlige generalforsamling i Hjallerup Kulturhus.
Kredsens folketingskandidat
Henrik Jørgensen sluttede
aftenen med at fortælle
om hans fokusområder, hvis
han bliver valgt.
Ordinær
generalforsamling
i Hjallerup Gymnastikforening
og Gymnastikforenings Venner
Tirsdag den 28. februar kl. 19.00
i Hjallerup Idrætscenter
Dagsorden ifølge vedtægter.
Bestyrelsen
Sponsor:
HIF’s Venner
generalforsamling
afholder
torsdag 16. marts kl. 19.00 i Klubhuset
KONKURRENCE
Midtvendsyssel Avis udlodder i
samarbejde med
Hjallerup Musikforening
2 X 2 billetter til koncert med
TRADISH
Fredag den 10. marts kl. 21.00
på Hotel Hjallerup Kro
Hvad er titlen på Tradish’s seneste CD?
Navn:
Adresse:
Postnr.:
By:
Tlf.
Mail:
Dagsorden iflg. vedtægterne:
n
1.
Valg af dirigent
mlinge
a
s
r
o
f
l
nera
2.
Formandens beretning
r vært
e
fter ge
n
E
n
e
V
d
3.
Regnskabsaflæggelse
er HIF’s d en bid brø
for det forløbne år
e
v
til godkendelse
4.
Forelæggelse af budget
for det kommende år
til orientering
5.
Indkomne forslag
6.
Valg til bestyrelse
og 2 suppleanter
7.
Valg af kritisk revisor
8.
Eventuelt
Forslag, der skal behandles på generalforsamlingen, skal være formanden
i hænde senest 5 dage inden
generalforsamlingens afholdelse
– d.v.s den 11. marts 2017.
Vel mødt!
HIF’s Venner
Skal være Midtvendsyssel Avis i hænde senest
mandag den 6. marts. Husk telefonnr.
Billetterne skal afhentes senest torsdag kl. 15.00.
Hovedsponsor:
Midtvends
Mid
ndsyssel
ss l Avis
THORUP/HJALLERUP: Formand
Michael Jacobsen gennemgik
både den lokale forening og
den landspolitiske situation:
Valg af spidskandidat til
kommunevalget 2017 faldt
igen på Mikael Klitgaard.
Der var ingen modkandidater. Kommuneforeningen er i
samarbejde med byrådsgruppen for tiden i gang med at
udarbejde et valgprogram, og
de forskellige lokalforeninger
arbejder ihærdigt på at finde
egnede kandidater. I Hjallerup
skal der opstilles fire kandidater, hvor Mikael Klitgaard er
den ene. Måske ønsker Claus
Kongsgaard at fortsætte. Andre har vist interesse ifølge
formanden. Medlemsflugten
var også et problem, som der
skulle gøres noget ved. For
tiden er der omkring 60 medlemmer i lokalforeningen.
Dernæst gik formanden over
til det landspolitiske og fortalte om Venstres resultater i den
nye trekløverregering.
Her kan nævnes nogle eksempler som Skatte – og byrdestop, markante stramninger
af udlændinge- og asylpolitikken, stop for overimplementering af EU-regler, ambitiøs
landbrugs- og fødevarepakke
og udflytning af statslige arbejdspladser.
Efter formandsberetningen
var der valg, hvor formanden
blev genvalgt. Desuden blev
Leif Nielsen og Lars Kristensen genvalgt.
Det sidste punkt for aftenens
program var en præsentation
af Folketingskandidat Henrik
Jørgensen.
Der var tre fokuspunkter,
som han lagde vægt på.
Det første var Sund fornuft
ind i politik. Det næste var
betydningen af National sammenhængskraft.
”Danmark
slutter ikke ved Limfjorden,”
lød hans kommentar. Det sidste
punkt var at skabe politisk mod
– også i Nordjylland. ”Der skal
skabes opmærksomhed på alle
Nordjyllands små byer og samfund,” sluttede folketingskandidaten Henrik Jørgensen.
Jernbanegade 3 · 9320 Hjallerup · Tlf. 98 28 11 99
Mærk kuverten konkurrence. VINDEREN BLIVER KONTAKTET PERSONLIGT
Se www.hjallerup-musik.dk
ES ■
Kino Hjallerup
Brug venligst
P-pladsen ved Centret!
Billetbestilling: www.hjallerup-kino.dk eller 98 28 20 22
Tirs. 14. - ons. 15. kl. 19.30
Tors. 16. kl. 16.15
Onsdag 15. kl. 16.15
Billetpris: 70 kr.
Billetpris: 70 kr.
Tors. 16. + lør. 18.
+ søn. 19. kl. 19.30
Fredag 17. kl. 21.00
Billetpris: 70 kr.
Fre. 17. kl. 17.00
Lør. 18. - søn. 19. kl. 14.00
Vinterferien: Kl. 10 + 12 + 14
Billetpris: 75 kr.
Lør. 18. - søn. 19. kl. 16.15
Vinterferien (ma-lø) kl. 16.15
Søndag 26. kl. 10.00
Billetpris: 70 kr.
Man. 20. - ons. 22. kl. 19.30
Søn. 26. kl. 16.15
Østvendsyssel Filmklub
Billetpris: 80 kr.
Midtvends
Mid
ndsyssel
ss l Avis
Tirsdag den 28. februar 2017
Foråret er lige på trapperne
Det er sikkert og vist, at
der ikke er lang tid til, vi
har forår i Danmark. I hvert
fald ifølge kalenderen der
siger ”forår” den 1. marts.
Men ser og lytter du godt
efter i det fri allerede fra nu
af, vil du meget snart opdage mange tegn på forår.
I haven blomstrer erantis, vintergæk og dorotealilje, og de små bellis viser
også deres blomstrende
forårshumør på lune steder
i græsplænen. Der kommer
efterhånden mere og mere
”lyd på” i haven og naturen.
Nogle fugle kan finde på at
synge på lyse og lune dage
hele vinteren. Det gælder
for eksempel gærdesmutte
og musvit. Men nu kommer
andre med i koret. Rødhalsen kan godt kvidre sin stille sang en dag i februar, og
skovduerne, der sætter flere
kuld unger i verden i løbet
af året, ER begyndt at kurre
og markerer territorium ved
at lave højlydte klap med
vingerne under flugten.
Koldt vejr kan lægge en
dæmper på aktiviteterne
en tid endnu. Men det er
sikkert, at naturen snart er
helt parat til at springe ud i
endnu et herligt forår.
Hvis man maler på metal
Når du maler metal, så skal der males umiddelbart efter slibning og afrensning. Er der blot en smule fugtigt, tager rusten
lynhurtigt fat. Metaltyper som blandt andet rustfrit stål bør
man afholde sig fra at male.
Ordinær
generalforsamling
Herved indkaldes til ordinær generalforsamling i
Hjallerup Handels- & Erhvervsforening:
Torsdag den 16. marts kl. 18.00
på Hotel Hjallerup Kro
Vil du gøre en forskel som
frivillig i familienetværket ?
I Dronninglund-Hjallerup Røde Kors
søger vi frivillige til familienetværket.
Vi er et netværk der hjælper udsatte børnefamilier. Vi mødes tirsdage i ulige uger i lokaler i
Dronninglund. Vi har skiftende spis-sammen
aftner og aktivitetsaftner samt ture ud af huset i
løbet af året.
Vi søger personer der har lyst til at bruge minimum 1 aften om måneden på at være en del af
dette fællesskab og være med til at gøre en forskel for disse familier.
Så kan du se dig selv som frivillig og gerne vil
bidrage med det du kan, så ring til Michelle på
tlf. 28180652 og få yderligere oplysninger.
Vi glæder os til at høre fra dig.
Dagsorden:
1. Valg af dirigent.
2. Formandens beretning.
3. Kassereren fremlægger det reviderede
regnskab.
4. Fastlæggelse af kontingent for det
kommende år.
5. Indkomne forslag.
6. Valg til bestyrelsen
På valg er: Henrik Mølgaard, Rikke Mersholm,
Ulla Jensen (alle ønsker genvalg).
7. Valg af revisor og suppleanter.
8. Eventuelt.
Forslag, der ønskes behandlet på generalforsamlingen, skal være formanden i hænde senest 8 dage
før generalforsamlingen.
Af hensyn til traktement bedes man tilmelde sig til
Thomas Olsen på tlf. 98 28 11 02 eller mail:
[email protected] senest mandag den 13. marts.
Bestyrelsen
HJALLERUP HANDELS- & ERHVERVSFORENING
Røde Kors
… gør en forskel
T ER
IDR Æ T
S
ONSDAG DEN 15. MARTS 2017
KL. 19.00 i Cafeteria 2
Dagsorden:
1. Valg af dirigent
2. Aflæggelse af beretning
3. Aflæggelse af det reviderede regnskab
4. Forslag til driftsbudget for det kommende år
5. Valg af medlemmer til bestyrelsen,
herunder valg af to suppleanter.
På valg er:
Morten Morell, Torben Bæk Ravnholt og
Mads Thomsen.
6. Indkomne forslag.
Forslag, der ønskes behandlet på generalforsamlingen, skal være indgivet skriftligt til
formanden, Thomas Nielsen, Østermarken 199,
9320 Hjallerup, senest otte dage før
generalforsamlingens afholdelse
7. Eventuelt
HUSK: Idrætscentrets brugere har adgang til generalfor-
samlingen. Hver adgangsberettiget person over 18 år har
stemmeret og er valgbar.
På gensyn!
Klokkerholms Aktive Kvinder
Annoncesponsor:
FÆLLESAFTEN
Iben
Krogsdal
om
”100 salmer”
Torsdag den 9. marts
kl. 19.00
i præstegården,
Bredkærsvej 22,Klokkerholm.
Forfatter og salmedigter Iben Krogsdal,
Aarhus, præsenterer en række nye salmer –
heriblandt hendes egne og lægger samtidig
op til fællessang.
Ved klaveret Lasse Christensen.
Alle er hjertelig velkomne.
afholder
I år er det 100 år siden
Hjallerup Missionshus blev indviet.
Det vil vi gerne markere, og derfor
indbyder vi alle til formiddagskaffe og
hyggeligt samvær.
onsdag den 15. marts 2017
kl. 19.00
arrangement på Tagrenden
Mads Fuglede
Der vil være en udstilling, som i ord og
billeder fortæller om husets og
Indre Missions historie gennem de 100 år.
vil fortælle lidt om sig selv,
og om sit liv som TV2’s
USA-ekspert.
Pris pr. person 100 kr. heri
inkluderet et lille traktement
+ 1 glas vin/øl eller vand.
Tilmelding starter 1. marts
2017, kl. 10.00, på tlf.
98 28 25 11/ 40 51 75 12.
Kl. 19.30 fortsættes jubilæumsfesten, hvor
Indre Missions formand,
Hans-Ole Bækgaard holder festtale.
Tilmelding er først gyldig,
når beløbet er indsat på
konto nr. 9070-0530400980. – Husk navn og tlf. nr.
Lørdag d. 4. marts
kl. 10.00-13.00
Med venlig hilsen
HJALLERUP IDRÆTSCENTER
Afgang fra kirkepladsen kl. 18.00
Der serveres en let anretning.
Der kan handles med 25% rabat på de fleste varer.
Pris for medlemmer 60,- – ikke medlemmer 80,-.
Tilmelding til Hedda tlf. 29 44 80 88 senest
den 5. marts.
Klokkerholm Borgerforening
Klokkerholm Erhvervsforening
og Hellevad-Ørum
Venstrevælgerforening
CE
N
UP
hos Brunø i Dybvad
torsdag den 9. marts kl. 18.30
Arr. Hjallerup, Hellevad og Ørum Kirker
®
ER
H JA LL
Generalforsamling
Indbydelse til
jubilæumsfest!
MODEAFTEN
i Hjallerup
Annoncesponsor:
9
10
Midtvends
Mid
ndsyssel
ss l Avis
Tirsdag den 28. februar 2017
ning
Kvalitet med hold
JAN
KØBMAND
KENNETH
KØBMAND
KUN
G
ONSDA
4-5 KG.
FØDSELSDAGTILBUD
HEL DANSK
SVINEKAM
129
95
––– ––– ––– –––
E
K
K
Æ
R
E
L
R
E
P
N
E
D
E
M
S
E
R
J
E
F
G
A
D
S
L
E
S
D
Ø
3 ÅRS F
D
N
A
M
B
Ø
K
E
L
A
K
O
L
IN
D
AF SUPERTILBUD HOS
KUN
FREDAG
Frisk fisk
12 STK.
SUSHI
FØDSELSDAGS-
TILBUD
8995
–––––––––––––––
FERSK
SVINEMØRBRAD
4 STK.
MØRE BØFFER
Skåret af oksefilet
Super
billigt!
3 STK.
1,6-1,9 KG
89
95
CA. 800 GR.
KUN
69
95
–––––––––––––––
HVER
FREDAG
kæmpe
bøfmarked
Kig forbi og få sk
å
bøf efter eget ønreskt din
e!
(Dansk, australsk, new zealand eller amerikansk)
Kom og smag på
det lækre kød
g af
Personlig betjenin
slagtermesteren
Kvalitet i særklasse!
6 STK. UDSPECIFEREDE
SMØRREBRØD
MED 3 SKIVER PÅLÆG
Normalpris
pr. stk. 22,-
FØDSELSDAGS-
TILBUD
89
95
VIN
OLD WORLD
ZINFANDEL
Italien.
75 cl.
PR. FLASKE
SPAR
40,-
5995
Klassisk Zinfandel med en flot krydret
bouguet, som har præg af hindbær, kirsh,
mokka og et blidt strejf eg. Smagen har gode
kræfter og stor frugtrigdom. Eftersmagen er
lang og fint krydret. En pragtful fin til det røde
kød og andre krævende kødrettet.
Clif Richard’s 75 års
fødselsdagsvin
CANTOR 75
Portugal.
75 cl.
PR. FLASKE
69
95
SPAR
30,-
–––
–––––––––––––––
NS
MÅNEDE
LE PREARE
RIPASSO
VALPOLICELLA
Italien.
75 cl.
2 FLASKET
110,-
SPAR
OP TIL
8995
HUSK TILBUDENE GÆLDER TIL OG MED LØRDAG
Midtvends
Mid
ndsyssel
ss l Avis
Tirsdag den 28. februar 2017
SPANSKE
BLOMKÅL
FRUGTMARKED
FRIT VALG
PR. STK.
PR. STK.
KUN
10,-
1
49
SPAR
S
BYELINGSTE
––––––––––––––––––
––– ––– ––– –––
GRØNTAFDELINGEN
11
BIL
store poser
KIMS
CHIPS /
SNACKS
FØDSELSDAGS-
TILBUD
895
–
–
–
–
–
–
––––––– –
BYENS
SOVENDE
PÅSKELILJER
700
STORE
HÅNDBUNDNE
BUKETTER
10 STK.
PR. BUNDT
PR. STK.
3
99
95
95
Flere varianter
3 STK.
MARS BARS
BILLIGSTE
FRIT VALG
KUN
10,-
––––––– ––S –––––
K-SALAT
REMOULADE/
MAYONAISE
400 gr.
SPAR
30,-
BEAUVAIS
TOMATKETCHUP
1000 gr.
KUN
1695
FRIT VALG
6
95
SPAR
BYENTE
BILLIGS
JÄGERMEISTER
M/SKIHUE
70 cl.
PR. FLASKE
89
95
––––––– –––––––
FRANSKE
VAFLER
13
FYNSLAND OST
45+ Danbo 26%
Mellemlagret
500 gr.
CA. 1,4 KG
4995
KUN
15,-
00
1/2
+ pant
TUBORG ØL
Kasse med 30 stk.
+ pant
PR. KASSE
89
95
––––––– –––––––
PRIS
BYENS
STØRSTE
UDVALG
100 GR.
VEJ SELV
SLIK
495
Max 2 kasser
pr. kunde
KUN
FREDAG
LØRDAG
Max 6 flasker pr. kunde
1,5 LITER
PEPSI
SODAVAND
PR. STK.
895
+ pant
HJALLERUP CENTRET 7
ÅBENT ALLE DAGE KL. 8.00 - 21.00
PÅ
FØLG OS
Midtvends
Mid
ndsyssel
ss l Avis
9
Tirsdag den 28. februar 2017
Ring til os på telefon 9819 4466 for en gratis salgsvurdering
HJALLERUP - Oscarsvej 8
TYLSTRUP - Luneborgvej 51
NYHED
Åbent Hus
Åbent Hus
søndag d. 5/3 kl. 13.45-14.15
Velkommen til denne skønne og nybyggede villa for enden af en rolig villavej i Hjallerup. Her er du tæt på centrum samt skoler og indkøb. Ejendommen er fra 2002
Kontantpris:
Ejerudgift pr. md:
Udbetaling:
Brt/nt ekskl. ejerudg:
2.395.000
2.084
120.000
10.904/8.968
søndag d. 5/3 kl. 12.00-12.30
og har en god planløsning med åbent køkken, stor stue,
samt tre værelser og to badeværelser. Her er der plads
til både familier og par.
Sag: NV7852
Bolig m²
136
Grund
1.136
Stue/vær
1/3
Opført
2002
Denne flotte og nyrenoverede villa er beliggende i Tylstrup, en skøn by med alt fra indkøb og skole til smukke
naturomgivelser og et godt fællesskab, Huset imponerer
Kontantpris:
Ejerudgift pr. md:
Udbetaling:
Brt/nt ekskl. ejerudg:
med en nutidig indretning og moderne interiør, som fordeler sig over to plan og opfylder selv den mest kræsne
købers boligdrømme.
Sag: NV8165
1.125.000
1.369
60.000
5.121/4.260
Bolig m²
119
Grund
793
Stue/vær
2/2
Opført
1930
HJALLERUP - Idræts Alle 2
NYHED
Vi står sammen om
at sælge din bolig!
- Dit lokale mæglerteam
Velkommen til – et ideelt hjem til børnefamilien, da huset ligger lige ved siden af Hjallerup Skole og Idrætscenter med boldbaner og svømmehal. Indkøb, biograf og
Kontantpris:
Ejerudgift pr. md:
Udbetaling:
Brt/nt ekskl. ejerudg:
daginstitution er også tæt på. Huset byder på tre værelser, baderum og wc med vaskesøjle, spisekøkken og en
dejlig, stor og lys stue!
Sag: NV8173
1.695.000
1.844
85.000
7.717/6.345
Bolig m²
154
Grund
742
Stue/vær
1/3
Opført
1972
HJALLERUP - Hegely 38
NYHED
Den flotte 1 plansvilla står velholdt
fra 1997 opført med røde mursten,
hvide detaljer og rustrødt tag. Her
får man 121 m2 bolig plus en 19
m2 stor, integreret udestue, der lukker direkte op til den skønne have
og fliseterrassen mod syd.
Villaen ligger for enden af vejens
blinde forgrening, helt ugeneret.
Sag: NV8175
Kontantpris:
Ejerudgift pr. md:
Udbetaling:
Brt/nt ekskl. ejerudg:
1.650.000
1.993
85.000
7.500/6.167
Bolig m²
121
Grund
825
Stue/vær
1/3
Opført 1997/2003
HJALLERUP - Kærholtvej 24
NY PRIS
Er drømmen en gedigen etplansvilla
med plads til hele familien, hvor et
solrigt og hyggeligt udeliv kan udspille sig og beliggenheden er ideel i forhold til natur, fornøjelser, arbejde,
butiksliv og indkøb?
Så kom med til Kærholtvej 24 i
Hjallerup.
Sag: NV8102
Kontantpris:
Ejerudgift pr. md:
Udbetaling:
Brt/nt ekskl. ejerudg:
Bolig m²
122
Grund
732
Stue/vær
1/3
Opført
1977
Start dit boligsalg med en
vurdering fra Nybolig Palle Ørtoft
Ring til os på tlf. 9819 4466 og hør nærmere
1.295.000
1.809
65.000
5.928/4.873
8
Tirsdag den 28. februar 2017
Midtvends
Mid
ndsyssel
ss l Avis
DIN LOKALE
Benyt den lokale
EL-installatør
Flere medaljer til Hjallerup Bordtennisklub
- Deres faste forbindelse til sikker el...
N.C. Nielsen
J.S. Alarm
v/ Jacob Barslev . Nørre Allé 10
9320 Hjallerup . Tlf. 98 28 32 22 . Tlf. 98 28 32 00
Hjallerup VVS
BMK Oliefyrservice
Aut. kvalitetssikret
VVS-installatør
Carsten Kjærup / Roland Skindbjerg
Gørtlervej 11 . 9320 Hjallerup
Tlf. 98 28 15 16
www.hjallerupvvs.dk
• VAND
• VARME
• RØRSKADER
• BLIKKENSLAGER
ARBEJDE
• VAGTORDNING
Jyske mestre i herredouble, klasse 5: Svend Erik Starcke
(tv) og Henrik Østergaard
Efterårets oprykning til serie
2 til Hjallerups Bordtennisklubs førstehold er blevet
fulgt op af flotte placeringer
til det individuelle Jyske
Mesterskab i bordtennis.
HJALLERUP: Den 11. og 12 fe-
bruar var der individuelle jyske mesterskaber i bordtennis
i Hirtshals. Flere af Hjallerup
Bordtennisklubs spillere rejste
hjem med medaljer i bagagen.
I herreklasse 5 blev Henrik
Østergaard og Svend Erik
Starcke jyske mestre i double,
ALT MALERARBEJDE
!
UDFØRES!
SA LG A F M A LI NG
MALERFORRETNING
DRONNINGLUND
Din lokale El-partner...
i Hjallerup
El-installatør Jan Schunck
Foto
25 eller
Kontakt: 40
40 60
34 00
90 27
[email protected]
•• Totalløsninger
Service - energioptimering
• Solcelleanlæg
• Automation
og adgangskontrol
• Industriservice
•• AlarmSikkerhed
og
• Entrepriser
miljø
• Villa-ventilationsanlæg
• Entrepriser
• Fuldautomatiske
•• Varmepumper
Industriservice
krananlæg
- køl
• Totalløsninger
KT Elektric Aalborg A/S
KT
Elektric
Porsvej 6 · 9000 Aalborg
Tlf. 98 18 22 55 · [email protected]
24 timers døgnvagt tlf. 22 69 14 70
meDlem af:
Skolegade 8 · 9320 Hjallerup
Værksted: Ø. Ringgade 4, Dronninglund
Tlf. 24 94 45 95
Sanit
ager
kensl
et
Blik
Vand
Ventilation
e
Varm
Natur
gas
v/ Gunnar Larsen . Aut. Blik- & VVS-installatør
v. Hassingvej 22 . 9320 Hjallerup . Tlf. 98282999
edc.dk
Vi har noget
at fejre!
Peter er pr. 1.1.2017 ny partner hos EDC i Dronninglund.
Det vil vi gerne fejre med et gavekort
ndom til salg hos
Hvis du sætter din eje
ril 2017
glund inden den 1. ap
EDC Danebo, Dronnin
kort på kr. 10.000*
- kvitterer vi med gave
unge spillere udvikle sig. De
unge spillere har det tekniske
spil på plads i forvejen, men
det psykiske spil kan man kun
lære ved at spille imod snu ældre spillere”, forklarer Knud
Erik Hansen.
I januar rundsendte klubben
materiale om Åbent Hus til
0. -2 . klasserne på Hjallerup
Skole. Det gav øjeblikkelig
bonus. Der mødte mange nysgerrige op til Åbent Hus, og
foreløbig har det betydet nye
ungdomsspillere til klubben.
”De nye spillere synes, det
er sjovt at komme hver tirsdag
og torsdag for at lære nye ting
af vores dygtige træner, Christian Rindom. Man kan se, at
de forbedrer sig fra gang til
gang. Vores tilgang er, at bordtennis især skal være sjovt, og
det tror jeg tiltaler de helt unge
spillere”, slutter Knud Erik
Hansen.
METALLER
OG JERN
VÆRDI
10.000
les
æret, og kan ikke udbeta
løses som betaling af sal
- og medbring.
ud
e
*Gavekortet kan kun ind
onc
ann
ne
den
inklusiv moms. Klip
i kontanter. Beløbet er
Sølv, klasse 6: Svend Erik Starcke
■
GAVEkort
,-
købes og afhentes.
Udlån af containere.
Sæby
Produkthandel
Jupitervej 14 - Sæby
Tlf. 98 46 41 92
[email protected]
Skrotningspræmie
Biler modtages eller
afhentes (Miljøbeh.)
DS/EN ISO 14001
Gunnar Larsen
Aut. VVS-installatør
BLIK- & VVS-MONTØREN
og i herreklasse 6 fik Svend
Erik Starcke sølv efter en meget tæt finale. Martin Kristensen gik hele vejen og blev jysk
mester i herreklasse 4.
”Det er imponerende, at en
mindre klub klarer så flot ved
et stort mesterskab, hvor de
bedste spillere fra Jylland stiller op”, udtaler klubbens formand, Knud Erik Hansen.
”Det beviser, at hårdt arbejde
i de små lokale klubber godt
kan betale sig.”
Der er også fremgang på andre områder i Hjallerup Bordtennisklub. Klubben har udover førsteholdet i serie 2 fået
et andethold, som spiller i serie
3. Det består bl.a. af lovende
ungdomsspillere, som klubben
tror meget på i fremtiden.
”Kun ved at spille mod erfarne ældre spillere kan vores
EDC Danebo, Dronninglund
www.ktelektric.dk
MANDEN
I
CENTRUM
Jysk mester i herreklasse 4: Martin Kristensen
Stationsvej 5
9330 Dronninglund
98844244
Sæby
Produkthandel
Jupitervej 14 - Sæby
Tlf. 98 46 41 92
[email protected]
Midtvends
Mid
ndsyssel
ss l Avis
Tirsdag den 28. februar 2017
7
6
Tirsdag den 28. februar 2017
BOLIGEN
UGENS BOLIG
PRÆSENTERES AF
RealMæglerne Hjallerup
RealMæglerne
Østergade 13, 9320
Hjallerup
Vi tager det personligt!
Tlf.: 98 28 23 20
E-mail: [email protected]
Midtvends
Mid
ndsyssel
ss l Avis
RealMæglerne
Hjallerup
RealMæglerne
Vi tager det personligt!
Østergade 13,
9320 Hjallerup
Tlf.: 98 28 23 20
E-mail: [email protected]
Mange nye emner præsenteres af lokale mæglere...
HJALLERUP
Flot vedligeholdt familievilla med stisystem direkte til skolen
ØSTERMARKEN 10: Området: Det attraktive område Østermarken i den nordøstlige
del af Hjallerup udgør sit helt eget trygge kvarter, hvor børn og familier er sikret en
fredfyldt hverdag, samtidig med at der er kort afstand til byens forskellige faciliteter.
Det bedste ved beliggenheden - især for børnefamilien - er imidlertid den gode placering tæt på Hjallerup Skole, der kun ligger 10 minutters gang fra hoveddøren.Turen
til skolen er tilmed virkelig børnevenlig med direkte stisystem hele vejen, så man ikke
skal krydse trafikerede områder. Ved siden af skolen ligger byens Idrætscenter med
sine to sportshaller samt svømmehal. Børnehaven har man ligeledes tæt på, og det
samme gælder bymidten, som bl.a. byder på supermarkeder, forretninger og biograf.
Boligen: Denne flotte ejendom med mursten i rødlige og mørke nuancer blev opført
i 1979, men er løbende blevet ombygget, istandsat og vedligeholdt - fx med nyere
tag på hus og garage samt nyere vinduer fra omkring år 2000. Ejendommen ligger
for enden af et lukket vænge og præsenterer sig pænt ud mod vejen med sin lille
prydhave. Bagved huset venter en nem og overkommelig have samt en sydvestvendt
solterrasse og redskabsskur.
Velkommen til: Boligarealet består af 168 lyse m2, som blandt andet indbefatter to
nyere badeværelser samt et stort køkken med god spiseplads. Huset er alt i alt godt
indrettet med to indgangspartier (stort bryggers og entré), hvoraf man sagtens kan
lave entréen til ekstra værelse/kontor, hvis man ønsker det. Fra bryggerset befinder
man sig i husets ene afdeling, der byder på to (børne)værelser samt indgang til
badeværelse med brus. Nerven i boligen er det store, åbne leverum bestående af
spisekøkken med integrerede hårde hvidevarer samt en stor dobbeltstue med terrasseudgang og brændeovn, som supplerer godt i forhold til varmeforbruget. Endelig
er der adgang til endnu et pænt bad samt forældresoveværelset. Sagsnr. 476-1086
Kontantpris.............................................. 2.195.000
Udbetaling............................................110.000
Brutto/Netto................................ 9.998 / 8.222
Ejerudgift mdl.......................................... 2.376
Stue / værelser .......................................... 1/5
Antal plan / Boligareal ......................1 / 168 m2
Grundareal............................................ 885 m2
Opført........................................... 1979 / 2001
Energimærke........................................................ C
Midtvends
Mid
ndsyssel
ss l Avis
Tirsdag den 28. februar 2017
SALTET FLÆSK
Dansk
1/2 kg
SKINKESTEG
Dansk. M/u krydderier
Kun
19
95
Sonja
langt billigere
––––––––––––
19
––––––
95
ONSDAG = FISKEDAG
STORKØBSMARKED
Frisk fra Strandby
15 stk. koteletter - 2 kg
20 stk. fadkoteletter - 2 kg
15. stk. nakkekoteletter - 2 kg
15 stk. skinkeschnitzler - 2 kg
2,2 kg stegeflæsk i skiver
1,2 kg entre cotes 6 x 200 g
2,0 kg sigøjnersteaks
2,0 kg westernsteaks
HEL
RØDSPÆTT
E
Pr. stk.
25,-
Før op til 239,95
––––––
Frit valg
––––––
WIENERSCHNITZLER
Dansk
2 stk.
Ca. 400 g
RØDSPÆ
FILETER TTE-
100,-
6 stk.
45,-
49,
FREDAG
–––––– ––––
e!
Danmarks billigst
RØGET
BACON
1/2 kg
12
95
Fra Jin Sh
Nørresunding
by
FRISKLAVE
T
SUSHI
HEL SVINELEVER
Ca. 1,6-2,2 kg
15,-
FRA
KL. 11:
Pr. stk.
8,-
FRA
ONSDAG
19
95
––––––––
Delikatessen
SKINKESALAT
HAMBURGERRYG
med flødekartoffelbund
Nok til
2-3 personer
38,-
–––––––– ––––––––
BIKSEMAD
20,-
5
6 STK.
SMØRREBRØD
99
95
Tilbudene gælder til og med søndag den 5. marts, hvor andet ikke er anført!
Midtvends
Mid
ndsyssel
ss l Avis
Tirsdag den 28. februar 2017
10,-
RIBERHUS
SKÆREOST
Flere
varianter
Jan
35,-
–––– –––– –––– –––
BUKO
REJEOST
langt billigere
–––– –––– –––– –––
4
STEFF
HOULBERG
PØLSER
Flere varianter
20,-
––––––––––––––––––
Kæmpe
250 g
Op til 650 g
bæger
FLYDENDE
BECEL
Med olivenolie
eller Orginal
10,-
350 / 450 g
18,-
ORGINAL
KÆRGÅRDEN
Begrænset
parti
CHEASY
SKYR
Skovbær, Vanilje
eller Naturel
FØR 2995
19,FØR 2995
––––––––––––––––––
500 ml.
FØR 1995
AGURKER
Spanien
Pr. stk.
6,-
350 g
ICEBERG
SALAT
Spanien
Pr. stk.
FØR 2995
8,-
1 kg
BROCCOLI
Spanien
Pr. stk.
Mette
10,-
––––––––––––––––––
RØDE
SNACKPEBER
Kl. 1
500 g
15,-
STENFRI
MIX DRUER
15,-
Kl. 1
500 g
GRØNNE
ASPARGES
Kl. 1
250 g
Lørdag - søndag
––––
LOTUS TOILETPAPIR
8 ruller
FRA
KL. 10:
SVINEKAM
Dansk. Uden ben
1/2 kg
16
95
12,FØR 3495
Tilbudene gælder til og med søndag den 5. marts, hvor andet ikke er anført!
Max 4 pakker pr. husstand
18,-
Midtvends
Mid
ndsyssel
ss l Avis
Tirsdag den 28. februar 2017
3
10,-
Bl.a. Pepsi, Pepsi Max
og Faxe Kondi
+ pant
langt billigere
COCA COLA /
COCA COLA
ZERO
–––– –––– –––
SODAVAND
–––– –––– –––
Safa
40,-
JOLLY
COLA LIGHT /
JOLLY TIME
25,-
CERES
HVIDTØL
+ pant
5,-
+ pant
––––––––––––––––––
Restparti
1,5 liter
SKOVLYST
Ale med
Hasselnød
12 dåser
FØR 6995
GRIMBERGEN
5,-
Blonde / Double
+ pant
+ pant
FØR 3995
FØR 1995
1,5 liter
15,-
+ pant
––––––––––––––––––
50 cl.
75 cl.
FØR 2495
til det røde kød
En pragtfuld vin e kødretter.
og andre krævend
OLD WORLD
ZINFANDEL
Italien
75 cl.
59
95
MÅNEDENS VIN
Begrænset
parti
TABISO
BOX VIN
Sydafrika
Chardonnay / Shiraz
3 liter
PICCINI BUON
GOVERNO
88,FØR 14995
Italien
6 flasker +
1 magnumflaske
59
95
––––––––
WEEKEND MENU
TYKSTEGS
BØFFER
4 stk. /
ca. 600 g
FØR 2995
299,FØR 71995
Super Fredag
FRA
KL. 10:
med peber
uden peber
med bacon
6 stk.
Luksus entrecote af Dansk Kødkvæg,
200 g pr. stk.
Flødekartofler
Broccolisalat
Dessert: Karamelroulade m. hindbær
pure
2 personers menu
i alt kun
148,-
BETJENT
18:
FRA KL. 10-
–––––––– ––––––––
FRA
KL. 11:
LUKSUS STJERNESKUD
med æg, rejer,
laks og masser
af fiskefilet
Pr. stk.
35,-
Kan
forudbestilles på
tlf. 98 28 40 11,
lok. 3
TUBORG PILSNER
Kasse med 30 stk.
84,+ pant
Max 2 kasser
pr. husstand
Tilbudene gælder til og med søndag den 5. marts, hvor andet ikke er anført!
2
Midtvends
Mid
ndsyssel
ss l Avis
Tirsdag den 28. februar 2017
langt billigere
AMO /
GLUTEN
MEL
10,-
–––– –––– –––
KOHBERG
KERNEGODT
RUGBRØD
–––– –––– –––
Ulla
OTA
SOLGRYN
15,-
15,-
––––––––––––––––––
FØR 1695
750 g
DOLMIO
PASTA
SAUCE
10,-
2 kg
FØR 2495
1100 g
10,-
HERREGÅRDS
RØDKÅL
FØR 1995
GLYNGØRE
LUKSUS TUN
i Solsikkeolie / vand
FØR 2495
10,-
––––––––––––––––––
Pr. glas
FØR 2495
720 g
6,-
CACTUS SPORT
Lime & Chili,
Banan & Kakao eller
Granatæble & Hindbær
FØR 19
95
Pr. pose
CHOKOLADE
BARS
5,-
Mars, Twix, Snickers
eller MilkyWay
FØR 9
95
Frit valg
150 g
HARIBO
POSER
Flere varianter
Pr. pose
FØR 1995
10,FØR 1995
Tirsdag - onsdag - torsdag
––––––––
GODE BEN
FRA
KL. 10:
Pr. 1/2 kg
HAKKET
OKSESMÅKØD
35,-
8-14%
1 kg
5
95
–––––––– ––––––––
DANSKE
VILDMOSE
KARTOFLER
5 kg
ØKOLOGISK
BAKKEDAL
250 g
14
95
3
95
FØR 1695
Tilbudene gælder til og med søndag den 5. marts, hvor andet ikke er anført!
Mid
Midtvends
ndsyssel
ss l Avis
TIRSDAG DEN 28. FEBRUAR 2017
Til samtlige husstande
ÅRG. 67
NR. 9
Martin
Rasmus
Tilbudene gælder
til og med søndag
Klokgkt ebrilhligoelm
re
Tilbudene gælder
til og med søndag
lan
CHOKOLADE KIKS
––– ––– ––– –––
VELKOMMEN HJEM TILBUD
FUN SAFT
Flere varianter
500 ml.
Op til 165 g
5,FØR 16
95
5,-
–––––––––––––––
GESTUS
PANGASIUS
FILETER
4-6 stk.
600 g
10,FØR 4995
FØR 1695
PINGVIN
SLIKPOSER
Op til
130 g
8,-
––––––––––––––
DANSKE ÆG
Str. S/M
10 stk.
10,-
FØR 1995
PÅLÆKKER
PÅLÆG
80 - 100 g
10,-
––––––––––––––
FØR 1995
ZENDIUM
TANDPASTA
2-pak
15,FØR 2995
FØR 1995
DOVE SHOWER
750 ml.
Kæmpe
flaske
18,FØR 4995
Tilbudene gælder til og med søndag den 5. marts, hvor andet ikke er anført!