Start End # of min 9:00 AM

Oracle Day Johannesburg, South Africa
Gallagher Estate, 4 November 2014
Start
End
PLENARY SESSION
# of min
Welcome & Introduction by Pieter Bensch, VP and Managing Director, Oracle South Africa
9:00 AM
9:10 AM
10 min
9:10 AM
9:40 AM
30 min
9:40 AM
10:00 AM
20 min
10:00 AM
10:40 AM
40 min
10:40 AM
10:55 AM
15 min
The Future of the Data Center in a Software-Defined World Avi Mistry,Enterprise Lead, Intel Corporation , South Africa
10:55 AM
11:05 AM
10 min
SaaS Demonstration: Geoffrey Francis, Applications Sales Consulting Director, Oracle South Africa
11:05 AM
11:10 AM
11:10 AM
11:40 AM
5 min
30 min
Wrap up
Oracle Story Keynote: Digital by Bob Evans,Senior VP and Chief Communications Officer, Oracle Corporation
Customer Success Story: Dr Hanlie Smuts, General Manager, MTN
Oracle Open World Highlights by Pieter Bensch, VP and Managing Director, Oracle South Africa
CONVENIENCE BREAK
TRACK SESSIONS
ORACLE APPLICATIONS CLOUD
Timing
11:40 AM
12:20 PM
13:00 PM
13:50 PM
14:30 PM
15:10 PM
15:30 PM
12:20 PM
13:00 PM
13:50 PM
14:30 PM
15:10 PM
15:30 PM
16:10 M
40 min
40 min
50 min
40 min
40 min
20 min
Keynote: The Modern Cloud for
Your Modern Business
Presenter: Liam Nolan,Senior
Director, Product Management at
Oracle EMEA
Session: Delivering a World-Class
Customer Experience: Connecting
every interaction across every
channel
Presenter: Graham Mansfield,Senior
Director CRM, Oracle MEA
16:50 PM
17:10 PM
CLOUD & MOBILE
Tom Kyte Track
Keynote: What’s New in Oracle Database
12c Release 12.1.0.2?
Presenter: Tom Kyte, Senior Technical
Architect, Oracle US
Keynote: Big Data and Business Analytics:
The Engine of Digital Transformation
Presenter: Andrew Bond, Head of
Enterprise Architecture, Oracle EMEA
Keynote: Oracle's Cloud Computing
Strategy
Presenter: Neil Sholay, Senior Director
Digital, Oracle EMEA
Session : Stories from the Real-world
Presenter: Heilet Scholtz, Director Solution
Consulting, Oracle South Africa
Keynote: Re-Think Mobile . . . Beyond
Session : Database In-Memory
Mobile-First
Presenter: Ian Broughton,Director Digital,
Oracle EMEA
LUNCH
Customer Story
Session : Creating a Big Data Management Session: Oracle Systems Infrastructure for
Presenter: Johan Koegelenberg,
System
Private Cloud Database as a
Head: Government Motor
Presenter: Victor Botlhokwane, Solution
Service(DBaaS)
Transport, WESTERN CAPE
Consultant: Database and Big Data, at
Presenter: John Abel, Business
GOVERNMENT
Oracle Corporation South Africa
Development Senior Director - Systems
EMEA
Session: Modern Finance. Modern Session : Creating Winners Through
Session : Delivering Mobile Apps on a
Cloud
Business Analytics
Future Proof Architecture
Presenters: Sarah George &
Presenter: Suvir Rao, Product Leader
Presenter: Christopher Clewes,Director
Annelien Vorster, Sales Consulting, Business Analytics Solutions ECEMEA
Digital Architecture, Oracle EMEA
Oracle South Africa
CONVENIENCE BREAK
Session: Plan for Profitable Growth Session : Big Data, Analytics & The Cloud - Customer Story: Internet Solutions:
with Planning and Budgeting Cloud Managing a Transition
Presenter: Delivering PaaS and IaaS for Customers
Service
Suvir Rao, Product Leader Business
on Oracle Engineered Systems
Presenter: Wayne Heather, Global Analytics Solutions ECEMEA
Presenter: Ian Lewin, Dimension Data,
Lead - Planning and Budgeting
Oracle Corporation, MEA.
Head of Engineered Solutions
Cloud Service, Oracle Corp.
Session : SQL Is the Best Development
Language for Big Data
Session :Upgrading to 12c - the who,
what, when and how
Session : Securing Data in Oracle
Database 12c
40 min
Session: HCM: Talent Analytics and
Big Data – Is HR Ready for the
Challenge?
Presenter: Ronnie Toerien, HCM
Product Leader - Africa, Oracle MEA
16:10 PM
16:50 PM
17:10 PM
BIG DATA & BUSINESS ANALYTICS
40 min
20 min
Session : Going digital – applications of Big
Data Analytics that change the business
Presenter: Eshaanan Gounden, Principal
Analyst EPM, Oracle South Africa
Mobile Demo for Quadrocopter
Ask Tom Q &A
Presenters: Craig Nel, Head of Mobile,
Oracle South Africa & Alan Nothnagel,
Mobile Champion, Oracle South Africa &
Tshepo Madigage, IMC Consultant, Oracle
South Africa
Closing Keynote: Presenter: Jean-Claude-Michaca, VP Storage Systems EMEA
COCKTAILS AND CLOSING
`