GOLD DANCE - Nepean Skating Club

Page 1 0f 4
Nepean Skating Club High Test Day Schedule
Wednesday April 15th 2015 Final List
Location: Nepean SC
Time: 4:00 pm to 9:20 pm
Music: TBA
Test Chair: Lissette Holt
Evaluator: Louise Howe
Dance Partners
Coaches
Robert Ainsworth (RA)
Scott Waddell (SW)
Michael Coreno(MC)
Barb Mullen
Scott Waddell
Louise Dimmick
Mary Yarush
Sara Davidson
Lori Walker
Michael Coreno
Dan Gordon
Leonid Birinberg
Jan Calnan
Jill Leonard
Allie Hann
Andrew Bestwick
Please Be At the Arena 1 Hour Before Test Time!
RINK #2
GOLD DANCE
Quickstep
Warm up 4:00pm to 4:05pm (5mins)
-­‐Rikki-­‐Lee Williams-­‐ Carleton Univ. (S8) (MC)
FREESKATE ELEMENTS
Junior Silver & Gold Free Elem. Part 1
Warm up 4:09pm to 4:15pm (6mins)
Junior Silver Freeskate Elements Part 1
-­‐Alyson Summers – Nepean
Gold Freeskate Elements Part 1
-­‐Elise Holt – Nepean
SKILLS
Warm up 4:45pm to 4:50pm (5mins)
Senior Silver Skills
-­‐Emma Paven – Carleton Univ. -­‐Amy Gerus – Carleton Univ.
-­‐Ashley Mowry – Nepean
-­‐Alyson Summers – Nepean
-­‐Daniel Rouskikh – Nepean
FLOOD 5:20 pm
JUDGE’S BREAK
Page 2 0f 4
Nepean Skating Club High Test Day Schedule
Wednesday April 15th 2015 Final List
SINGLE & COUPLE INTERPRETIVE
Warm up 5:30pm to 5:36pm (6mins)
Couple Introductory Interpretive
-­‐Samantha Bunton & Shae-­‐Lynn Bunton – Nepean (Title: Cowgirls) -­‐Megan Yik (partner: Brianne Mills) – Nepean (Title: Funky Town Dancers)
-­‐Melanie O’Hara -­‐ Nepean & Emma Smith – Carleton Univ. (Title: Uptown Funky Ladies) Single Bronze Interpretive
Warm up 5:55pm to 6:00pm (5mins)
-­‐Liz Love – Asticou (Title: Two Years Strong )
Couple Bronze Interpretive
-­‐Melanie O’Hara & Emma Smith – Carleton Univ. (Title: Uptown Funky Ladies) (Conditional to Introductory)
Couple Gold Interpretive
-­‐Lisa Stobbe & Meagan Simpson– Carleton Univ. (Title: Gatsby Girls)
(Challenge Gold Test)
FREESKATE PROGRAM
Junior Silver Free Program Part 2
Warm up 6:15pm to 6:20pm (5mins)
-­‐Alyson Summers – Nepean
Senior Silver Free Program Part 2
-­‐Keira Fuchs – Nepean
Gold Free Program Part 2
-­‐Madelaine Leroux – Nepean
-­‐Chelsea Abraham – Asticou
-­‐Jessica Wenghofer – Nepean
-­‐Elise Holt – Nepean
Warm up 6:30pm to 6:35pm (5mins)
Page 3 0f 4
Nepean Skating Club High Test Day Schedule
Wednesday April 15th 2015 Final List
DANCE
Dance Partners:
Rhys Jones (RJ)
Scott Waddell (SW) Michael Coreno (MC) Robert Ainsworth (RA) Tanner White(TW)
Music: TBA
Music Code : Series 8 (S8); Contemporary Music (CM) and Int. Skating Union (ISU)
JUNIOR SILVER DANCE
American
Warm up7:00pm to 7:10pm (5mins)
-­‐Alexandra Lacroix – Gloucester (#39 La Valse d’Amelie) (MC)
-­‐Nadia Chayko-­‐ Nepean (#39 La Valse d’Amelie) (MC) -­‐Emma Miller – Nepean (Track # 37) (SW)
-­‐Marika Brunnet-­‐ Nepean (#39 La Valse d’Amelie) (MC) Harris Tango
Warm up7:25pm to 7:30pm (5mins)
-­‐Emma Paven-­‐ Carleton Univ. (S8) (RA) -­‐Marika Brunnet-­‐ Nepean (Track #34) (MC) Rocker Foxtrot -­‐Danielle Dziubaniuk-­‐ Rideau (#32 Cherry Tree) (MC)
-­‐Megan Gagnon-­‐ Rideau (#32 Cherry Tree) (MC)
SENIOR SILVER DANCES Starlight
-­‐Miranda Voldock-­‐ Carleton Univ. (S8) (RA) -­‐Laura Miller-­‐ Nepean (Track# 44) (SW) -­‐Trina Dykstra-­‐MacPherson-­‐ Nepean (Track #44) (MC) -­‐Brianne Mills-­‐ Nepean (Track# 44) (SW) Killian
-­‐Alexis Engwerda-­‐ Nepean (# 43 Wind It Up) (MC) -­‐Alyson Summers-­‐ Nepean (Track #42) (SW) Warm up7:45pm to 7:51pm (6mins)
Page 4 0f 4
Nepean Skating Club High Test Day Schedule
Wednesday April 15th 2015 Final List
Dance Partners:
Rhys Jones (RJ)
Scott Waddell (SW) Michael Coreno(MC)
Robert Ainsworth (RA) Tanner White(TW)
Music: TBA
Music Code: Series 8 (S8); Contemporary Music (CM) and Int. Skating Union (ISU)
SENIOR SILVER DANCES
Paso Doble
Warm up 8:10pm to 8:15pm (5mins)
-­‐Jenna Hooch-­‐ Carleton Univ. (S8) (RA) -­‐Alexis Engwerda-­‐ Nepean (#41 Loca) (MC) Blues
-­‐Amy Gerus-­‐ Carleton Univ. (S8) (RA) -­‐Catherine Medland-­‐Spence-­‐ Nepean (S8) (SW) GOLD DANCE
Quickstep
Warm up 8:30pm to 8:35pm (5mins)
-­‐Lisa Smeekins-­‐ Carleton Univ. (S8) (RA) Westminster
-­‐Katie Mclean-­‐ Carleton Univ. (S8) (RA)
Argentine Tango
Warm up 8:41pm to 8:46pm (5mins)
-­‐Katie Mclean-­‐ Carleton Univ. (#55 Peligro) (RA) -­‐Kaitlin Newton -­‐ Hawkesbury (S8) (TW) Viennesse Waltz -­‐Alisha Vanhoof-­‐ Nepean (Track #59) (MC)
-­‐Alex Gunther-­‐ Nepean (Track #59) (Talia Rancourt) Gold Creative (Solo)
Warm up 8:55pm to 9:00pm (5mins)
-­‐Alisha Vanhoof-­‐ Nepean
END
FLOOD - 9:20pm
`